De leukste danslessen voor kleuters vind je bij D-Ent! Met passie worden deze lessen verzorgd met als doel de kinderen het gevoel van blijdschap en harmonie te laten ervaren, te vergroten en te delen. Ook is het dansen bevorderlijk voor hun motoriek en ritmegevoel.

 

 

Meld je snel aan voor de leukste danslessen voor kleuters aan de Diamanthorst 10 in Den Haag!

- Elke dinsdag van 15:45 tot 16:45 Dansles voor Mini’s (4 t/m 6 jaar)

 

 

Meld je snel aan voor een gratis proefles!

·         Alle lessen duren 60 min. en kosten €27,50 per maand.

·         Bij inschrijving op de dag van de proefles, krijg je zolang je lid bent maandelijks €2,50 korting.

·         Met de Ooievaarspas kun je gratis les volgen, of er voor kiezen om 50% korting te krijgen (voor de 50% korting, betaal je €0,25 administratiekosten).

 

 

 

 

Lesopbouw
Alle lessen en workshops van D-ENT beginnen met een korte warming up (5-10 min). Tijdens deze warming up zullen de spieren worden opgewarmd en zal er een goede sfeer worden gecreëerd. Ook wordt iedereen tijdens de warming up geprikkeld om gecoördineerd te bewegen. Dit is goed voor de ontwikkeling en samenwerking van spieren, gewrichten, hersenen en zenuwstelsel. Kortom; iedereen wordt van top tot teen voorbereid op een niet alledaagse inspanning.

Na de warming up zal de docent wat oriënterende oefeningen aanbieden om vervolgens te beginnen met het aanleren van de choreografie. De dansdocent zal met de leerlingen werken naar het einddoel; De Show!

 

Docenten

Docenten die werkzaam zijn namens D-ENT beschikken over een afgeronde dansvakopleiding of academische opleiding in een dergelijke kunstvorm.

 

 

 

 

 

 

Algemene voorwaarden 

 

 

Inschrijven: 

·         Je kunt je inschrijven door het inschrijfformulier ingevuld en (door ouder/voogd) ondertekend bij de docent in te leveren.

 ·         Een inschrijving geld voor minimaal 3 maanden tot wederopzegging.

 

  

Lesgeld per maand: 

·         Het lesgeld dient vooraf te worden voldaan via bankoverschrijving. Deze betaling moet vóór de eerste les van de maand binnen zijn. Houd er rekening mee dat de allereerste betaling een bedrag bevat voor de lopende maand en volgende maand samen. Het lesgeld wordt namelijk altijd vooraf voldaan.

 ·         Indien je gebruik maakt van de Ooievaarspas zal deze in de eerste week van elk kwartaal moeten worden gescand. Alle voorwaarden van het gebruik van de Ooievaarspas kun je vinden op www.ooievaarspas.nl.

 

  

Kosten: 

·         Deelnamekosten bedragen €27,50 per maand.  

·         Iedereen die zich direct inschrijft na de proefles profiteert maandelijks van €2,50 korting op de deelnemerskosten (dit houdt in dat het inschrijfformulier ingevuld en ondertekend wordt ingeleverd op de dag van de proefles).

·         De contributie moet voor de eerste les van de maand via bankoverschrijving zijn ontvangen door D-Ent.

·         Bij het niet op tijd betalen van de deenemerskosten kan de toegang / deelname van de lessen van D-Ent worden geweigerd.

·         Leden betalen in de maanden juli & augustus geen deelnemerskosten mits zij 3 maanden of langer lid zijn. 

·         Ooievaarspashouders onder 18 jaar: 100% korting = Gratis (naar keuze) 

·         Ooievaarspashouders onder 18 jaar: 50% korting = €13,75 per maand (naar keuze)

 * De Ooievaarspas dient samen met het inschrijfformulier te worden ingeleverd voor de korting. Alle leerlingen krijgen 100% korting, mits de korting niet bij een andere organisatie is gebruikt. Elke eerste les van het kwartaal moet je de Ooievaarspas meebrengen om deze opnieuw te laten scannen. Indien je de pas niet (op tijd) laat scannen, zullen de deelnemerskosten alsnog moeten worden voldaan. Als je gebruik maakt van de 50% korting, betaal je maandelijks €0,25 administratiekosten.

 

 

 

Opzeggen: 

De opzegging dient via email te worden toegestuurd met vermelding van de naam en geboortedatum van de deelnemer en de les waarvoor de deelnemer staat ingeschreven. Hierbij geldt een opzegtermijn van 1 maand. Een opzegging is pas voltooid en verwerkt op het moment dat je hiervan een bevestiging hebt ontvangen. 

 

 

Kleding:

·         Iedereen dient tijdens de les de volgende kleren te dragen (in ieder geval in het bezit te zijn van): een zwarte legging, een zwart balletpakje en zwarte jazzschoenen. 

·         Alle jongens dragen een zwarte joggingsbroek en een zwart onderhemd.  

·         Alle kleding en toevoegingen zijn te bestellen bij D-Ent Dance & Entertainment. Voor meer informatie hierover kun je het bestelformulier raadplegen. Iedereen is vrij om dergelijke kleding ook op eigen gelegenheid aan te schaffen.

 

 

 

Afwezigheid: 

Als je niet aanwezig kan zijn bij de les willen wij dit graag zo snel mogelijk weten, tot uiterlijk 2 uur voordat de les zal beginnen. Afmelden kan telefonisch, per e-mail en/of per SMS.  

 

 

Overig: 

·         Elke vorm van deelname is geheel op eigen risico. Bij deelnemer onder 18 jaar, staan de ouders hiervoor garant. 

·         Elke deelnemer is verantwoordelijk voor zijn/haar toebehorende eigendommen. Bij verlies, vermissing, verduistering, diefstal of beschadiging daarvan door welke oorzaak dan ook kan de D-Ent / de betreffende docent niet aansprakelijk worden gesteld.  

·         Indien een deelnemer bewust of onbewust schade heeft toegebracht aan D-ent / de materialen behorend tot D-Ent is hij/zij hiervoor aansprakelijk (in geval van een minderjarigen zal de wettelijke voogd hiervoor aansprakelijk worden gesteld).

·        De algemene voorwaarden van D-Ent kun je teruglezen op www.d-ent.nl

 

 

De Huisregels van D-Ent DanceClub 

 

 

Do’s

Don’ts 

·        Maak plezier!

 

·        Swing de pan uit!

·        Luister naar elkaar

·        Heb respect voor elkaar en elkaars spullen

·        Draag de juiste kleding
(de dansles is geen modeshow!)

·        Kom op tijd

·        Plassen voor of na de les

·        Steek netjes jouw vinger op bij vragen tijdens de les

·        Afwezigheid altijd minimaal 2 uur voor de les aangeven

 

 

·        Geen sieraden tijdens de les

·        Telefoons, mediaspelers e.d. zijn niet toegestaan tijdens de les

·        In de zaal worden er geen buitenschoenen gedragen

·        Bij meer dan 15 minuten te laat aanwezig (ongeacht wat de reden hiervan is) kun je niet meer deelnemen aan dat lesuur

·        Wees niet te vaak afwezig; de groep rekent op je

·        Geen toeschouwers tijdens de les (deze kunnen wel naar de presentaties komen kijken)

·        Het kopiëren en/of delen van lesmateriaal en choreografieën is niet toegestaan.

 * Bij overtreding van deze huisregels zal de toegang / deelname van de lessen van D-Ent aan de desbetreffende persoon (tijdelijk / definitief) worden geweigerd. Teruggave van het lesgeld is hierbij niet mogelijk.

 

 

Bij D-ENT staan plezier en kwaliteit samen op nummer 1.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Artikelen per stuk

 

Kledingpakketten

T-Shirt
€15,-

 

Pakket 1

€55,-

T-shirt

Legging

Dansschoenen

 

Balletpak
€17,50

 

 

 

 

Legging
€22,50

 

Pakket 2

€70,-

T-shirt

Legging

Balletpak

Dansschoenen

 

Dansschoenen

€27,50

 

 

 

 

Vest

€27,50

 

Pakket 3

€95,-

T-shirt

Legging

Balletpak

Dansschoenen

Vest

 

Wikkelrok

€27,50

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2016 D-Ent. All Rights Reserved.