Dansshows, Clubdancing, Promoties, Bedrijfsfeesten, Productpresentaties &Themafeesten zijn allemaal mogelijk bij @Club. Energieke entertainment op uitmuntend niveau is onze passie én specialiteit! D-Ent is daarom uw aangewezen partner voor mooi en uniek entertainment op topniveau!

 

U kunt bij D-Ent onder anderen terecht voor: Clubdansers, Showdansers, Candygirls & Clipdansers 

 

Dansers & Danseressen

Uw feest of evenement krijgt een hoger entertainment-gehalte met professionele dansers en danseressen. Bij D-Ent@Club heeft u dan ook een scala aan mogelijkheden om in te zetten. Naast freestyle dansacts verzorgt D-Ent ook diverse showcases passend bij uw thema.

  

Entertainers

Alle entertainers die werkzaam zijn namens D-ENT beschikken over een afgeronde vakopleiding of academische opleiding in een dergelijke kunstvorm. Ook beschikken zij over geruime ervaring op het gebied van entertainment.

  

Promotie

Uw product, feest of dienst promoten kan op diverse manieren. D-Ent verzorgt dit graag voor u geheel unieke wijze.

 

Candygirls & Candyboys

Indien u een feest organiseert waarbij uw gasten worden verwend met zoetige lekkernijen, is het de perfecte manier om dit op een mooie uitnodigende manier uit te delen. De Candy girls & boys van D-Ent zijn hier uiterst geschikt voor. Zij delen uw lekkernijen uit gekleed in het meest bijpassendste kostuum en de daarbij gepaste accessoires & dienbladen. De lekkernij is dan al een verwennerij vóórdat de gasten deze in handen hebben.

 

 

 

Vragen & Offertes

Voor vragen, meer informatie over de diensten van D-ENT of voor het aanvragen van een offerte kunt u contact opnemen met Narelle Thomas via het aanvraagformulier en/of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Zij stuurt u graag een offerte met de meest aangename prijs, daarom aan u het vriendelijke verzoek om in uw aanvraag uw harte wensen kenbaar te maken. D-Ent denkt graag met u mee!

 

 

 

 

© 2016 D-Ent. All Rights Reserved.