D-Ent en haar passie

Het gevoel van blijdschap en harmonie is op véél verschillende manieren op te wekken. Het doel van D-Ent is dan ook het delen van deze passie op de meest uiteenlopende manieren. Voor elke school, vereniging, stichting en elk bedrijf is er dan ook een passend aanbod. Elke activiteit wordt dan ook volledig naar wens aangepast.

 

D-ENT@SCHOOL

Met @School verzorgt D-Ent educatieve projecten en workshop voor het basis- en beroepsonderwijs, het voortgezet en speciaal onderwijs. Het programma van D-ENT@SCHOOL is voor alle leeftijden erg uitdagend en leerzaam, waarbij creativiteit, motorische ontwikkeling en expressie centraal staan. Uiteraard sluiten wij aan bij de kerndoelen van het Ministerie van OCW.

 

WORKSHOPS & CURSUSSEN

D-Ent verzorgt workshops en cursussen op het gebied van creatieve, sportieve- en dansantevorming en heeft hierin een zeer ruim aanbod. Zo kunt u bij D-Ent terecht voor cursussen van 1 les (workshop) of een doorlopende cursus van enkele weken tot enkele maanden. Daarbij kunt u kiezen voor een dag- of een avondprogramma op maat.

 

D-ENT@CLUB

Dansshows, Clubdancing, Promoties, Bedrijfsfeesten, Productpresentaties &Themafeesten zijn allemaal mogelijk bij @Club. Energieke entertainment op uitmuntend niveau is onze passie én specialiteit! D-ENT is daarom uw aangewezen partner voor mooi en uniek entertainment op topniveau! U kunt bij D-Ent onder anderen terecht voor: Clubdansers, Showdansers, Candygirls, Clipdansers, Promogirls, Hostesses & Gastvrouwen.

 

D-ENT PARTY

D-ENT verzorgt ook voor kinderen en volwassenen een feestje op maat! Dit kan voor kinderen vanaf 4 jaar. Deze feestjes kunnen bij u thuis of bij uw bedrijf worden verzorgt, maar kunnen ook op een andere gewenste locatie plaatsvinden.

 

 

 

© 2016 D-Ent. All Rights Reserved.