D-ENT@Club

 

Dansshows, Clubdancing, Promoties, Bedrijfsfeesten, Productpresentaties &Themafeesten zijn allemaal mogelijk bij @Club. Energieke entertainment op uitmuntend niveau is onze passie én specialiteit! D-Ent is daarom uw aangewezen partner voor mooi en uniek entertainment op topniveau!

 

U kunt bij D-Ent onder anderen terecht voor: Clubdansers, Showdansers, Candygirls, Clipdansers, Promogirls, Hostesses & Gastvrouwen.

 

 

 

Dansers & Danseressen

Uw feest of evenement krijgt een hoger entertainment-gehalte met professionele dansers en danseressen. Bij D-Ent@Club heeft u dan ook een scala aan mogelijkheden om in te zetten. Naast freestyle dansacts verzorgt D-Ent ook diverse showcases passend bij uw thema.

 

 

 

Entertainers

Alle entertainers die werkzaam zijn namens D-ENT beschikken over een afgeronde vakopleiding of academische opleiding in een dergelijke kunstvorm. Ook beschikken zij over geruime ervaring op het gebied van entertainment.

 

 

 

Promotie

Uw product, feest of dienst promoten kan op diverse manieren. D-Ent verzorgt dit graag voor u geheel unieke wijze.

 

 

 

Hostesses & Gastvrouwen

Uw evenement is pas écht af met de beste hostesses. Zij zorgen er namelijk voor dat uw gasten op de juiste wijze worden ontvangen en eventueel worden voorzien van een hapje en/of drankje. Ook zijn de dames en/of heren o.a. inzetbar als garderobebediening.

 

 

 

Themafeest
Een feest organiseren is meer dan muziek en drank regelen. Bij een onvergetelijk feest hoort ook onvergetelijke entertainment.
De entertainers van D-Ent weten dit op professionele wijze geheel naar wens aan te passen mét of zonder thema. Hun acts en de daarbij aangepaste kleding, accessoires en attributen zullen het publiek meenemen naar de hoogte punten van uw feestavond met een topsfeer!

 

 

 

Candygirls & Candyboys

Indien u een feest organiseert waarbij uw gasten worden verwend met zoetige lekkernijen, is het de perfecte manier om dit op een mooie uitnodigende manier uit te delen. De Candy girls & boys van D-Ent zijn hier uiterst geschikt voor. Zij delen uw lekkernijen uit gekleed in het meest bijpassendste kostuum en de daarbij gepaste accessoires & dienbladen. De lekkernij is dan al een verwennerij vóórdat de gasten deze in handen hebben.

 

 

 

Vragen & Offertes

Voor vragen, meer informatie over de diensten van D-ENT of voor het aanvragen van een offerte kunt u contact opnemen met Narelle Thomas via het aanvraagformulier en/of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Zij stuurt u graag een offerte met de meest aangename prijs, daarom aan u het vriendelijke verzoek om in uw aanvraag uw harte wensen kenbaar te maken. D-Ent denkt graag met u mee!

 

 

 

© 2016 D-Ent. All Rights Reserved.