D-ENT@WORK 

 

WORKSHOPS & CURSUSSEN

Een creatieve dag of avond zorgt voor een ontspannen sfeer binnen uw team en brengt bovendien uw medewerkers dichter bij elkaar. Daarom verzorgt D-ENT@Work diverse workshops en zet daarbij nieuwe groepsdynamische processen op gang. De workshops van D-ENT@WORK zijn voor alle leeftijdscategorieën erg uitdagend en bovendien erg plezierig. 

 

Een vroege ochtend-workshop zorgt voor een bom van energie op de werkvloer en een wekelijkse anti-stress-workshop voor  totale ontspanning. 

 

D-ENT@WORK verzorgt regelmatig workshops op maat, zo kunt u zelf aangeven met welk doel u de workshop wil laten plaatsvinden, voor hoeveel personen dit zal zijn en hoelang deze mag duren. Afhankelijk van de grootte van uw project zullen wij met behulp van één of meerdere gekwalificeerde docenten uw project aanvullen. Hierbij wordt ook met u overlegd op welke locatie de workshop zal plaatvinden. 

 

Opbouw

Alle workshops van D-ENT beginnen met een korte warming up (5-10 min). Tijdens deze warming up zullen de spieren worden opgewarmd en zal er een goede sfeer worden gecreëerd. Ook worden de cursisten tijdens de warming up geprikkeld om gecoördineerd te bewegen. Dit is goed voor de ontwikkeling en samenwerking van spieren, gewrichten, hersenen en zenuwstelsel. Kortom; de cursisten worden van top tot teen voorbereid op een niet alledaagse inspanning. 

 

Docenten

Docenten die werkzaam zijn namens D-ENT beschikken over een afgeronde dansvakopleiding of academische opleiding in een dergelijke kunstvorm.

 

 

 

 

 

 

 

FEESTELIJKE AANGKLEDING

Naast workshops verzorgt D-ENT ook de sfeervolste borrels, die kunnen worden uitgebreid tot het meest gezelligste feest met hapjes en/of diner of zelfs de spetterende shows met de meest geweldige artiesten. 

 

Al uw medewerkers zullen elkaar onder een zeer ontspannen sfeer leren kennen. Uw team zal nóg beter functioneren nadat zij elkaar beter hebben leren kennen en natuurlijk dit contact op deze manier ook blijven behouden. Ze zullen verbazingwekkende progressies boeken binnen uw bedrijf, nadat zij deze sferen hebben gedeeld.  

 

Het is ook mogelijk om de workshops & de feestelijke avond met elkaar te combineren. Dit is voor u extra voordelig en behoud een onuitwisbare indruk!

 

 

 

 

 

 

 

Informatie

Voor meer informatie over de projecten van D-ENT of voor het aanvragen van een project of losse workshop kunt u contact opnemen met Narelle Thomas via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

 

 

 

© 2016 D-Ent. All Rights Reserved.