Inschrijven

Je kunt je inschrijven via de inschrijfpagina van de website en een keuze maken voor les(sen) die je zou willen volgen.
Een inschrijving geldt tot wederopzegging, waarvoor 1 maand opzegtermijn geldt en welke per e-mail moet zijn ontvangen door de dansstudio.

Lesgeld per maand

Het lesgeld wordt vooruitbetaald hiervoor ontvangt u rond de 15de van de voorafgaande maand een link voor een IDEAL-betaling. Zorg dat u op tijd betaald want als het lesgeld niet vóór de eerste les van de maand is betaald, kan de deelname aan de dansles worden geweigerd.

Indien je gebruik maakt van de Ooievaarspas zal deze bij het eerste bezoek aan de dansstudio worden gescand. Daarna zal de Ooievaarspas in de eerste week van elk kwartaal moeten worden gescand. Alle voorwaarden van het gebruik van de Ooievaarspas kun je vinden op ooievaarspas.nl.

Kosten

Deelnamekosten zijn afhankelijk van de leeftijd en de les die gevolgd word. Alle actuele tarieven zijn te vinden op de pagina "Tarieven".

Alle deelnemers van 6 tot 21 jaar die zich direct inschrijven na de proefles profiteren maandelijks van €2,50 korting op vaste de deelnemerskosten (dit houdt in dat het inschrijfformulier volledig moet zijn ingevuld en in ons systeem moet zijn ontvangen op de dag van de proefles).

De contributie moet vóór de eerste les van de maand zijn ontvangen door D-Ent.

Bij het niet op tijd betalen van de deelnemerskosten kan de toegang / deelname van de lessen van D-Ent worden geweigerd.

Leden die een heel seizoen maandelijks de deelnemerskosten voldoen, betalen in de maand augustus geen deelnemerskosten.

Ooievaarspashouders onder 18 jaar: 100% korting = Gratis (naar keuze)

Ooievaarspashouders onder 18 jaar: 50% korting = €13,75 per maand (naar keuze)

Alle leerlingen krijgen 100% korting, mits de korting niet bij een andere organisatie is gebruikt. Elke eerste les van het kwartaal moet je de Ooievaarspas meebrengen om deze opnieuw te laten scannen. Indien je de pas niet (op tijd) laat scannen, zullen de deelnemerskosten alsnog moeten worden voldaan.

Opzeggen

De opzegging dient via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.te worden toegestuurd met vermelding van de naam en geboortedatum van de deelnemer en de les waarvoor de deelnemer staat ingeschreven. Hierbij geldt een opzegtermijn van 1 maand, welke per e-mail moet zijn ontvangen door de dansstudio. Een opzegging is pas voltooid en verwerkt op het moment dat je hiervan een bevestiging hebt ontvangen.

Kleding

Iedereen dient tijdens de les de kleding volgens de voorschriften te dragen (in ieder geval in het bezit te zijn van).
Alle kleding en toevoegingen zijn te bestellen in onze webshop. Iedereen die gebruik maakt van een ooievaarspas kan een voucher aanvragen bij Stichting Leergeld. Stuur ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de naam en de maten van de danser, zodat wij het pakket kunnen samenstellen. Iedereen is vrij om dergelijke kleding ook op eigen gelegenheid aan te schaffen.

Afwezigheid

Als je niet aanwezig kan zijn bij de les willen wij dit graag zo snel mogelijk weten, tot uiterlijk 2 uur voordat de les zal beginnen. Afmelden kan telefonisch, per e-mail en/of per SMS.
Bij ziekte of afwezigheid van een docent wordt er ten alle tijden voor een passende oplossing gezocht. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan wordt de betreffende les afgelast. Er kan geen aanspraak gemaakt worden op restitutie van het lesgeld bij uitval van lessen door overmacht, D-Ent zal ten alle tijden haar uiterste best doen om de gemiste les(sen) te compenseren.

Overig

Elke vorm van deelname is geheel op eigen risico. Bij deelnemer onder 18 jaar, staan de ouders hiervoor garant.

Elke deelnemer is verantwoordelijk voor zijn/haar toebehorende eigendommen. Bij verlies, vermissing, verduistering, diefstal of beschadiging daarvan door welke oorzaak dan ook kan de D-Ent / de betreffende docent niet aansprakelijk worden gesteld.

Indien een deelnemer bewust of onbewust schade heeft toegebracht aan D-ent / de materialen behorend tot D-Ent is hij/zij hiervoor aansprakelijk (in geval van een minderjarigen zal de wettelijke voogd hiervoor aansprakelijk worden gesteld).

De algemene voorwaarden van D-Ent kun je teruglezen op d-ent.nl. Wijzigingen voorbehouden.

De Huisregels

Do's

* Maak plezier!

* Swing de pan uit! (Dans alsof jouw leven er vanaf hangt!)

* Luister naar elkaar

* Heb respect voor elkaar en elkaars spullen

* Draag de juiste kleding (de dansles is geen modeshow!)

* Kom op tijd

* Plas voor of na de les

* Steek bij vragen netjes jouw vinger op tijdens de les.

* Afwezigheid altijd minimaal 2 uur voor de les aangeven

Don'ts

* Geen sieraden tijdens de les

* Telefoons, mediaspelers e.d. zijn niet toegestaan tijdens de les

* In de zaal worden er geen buitenschoenen gedragen

* Bij meer dan 10 minuten te laat aanwezig (ongeacht wat de reden hiervan is) kun je niet meer deelnemen aan dat lesuur.

* Wees niet te vaak afwezig; de groep rekent op je.

* Geen toeschouwers tijdens de les (deze kunnen naar de presentaties komen kijken)

* Het kopiëren en/of delen van lesmateriaal en choreografieën is niet toegestaan

* Bij overtreding van deze huisregels zal de toegang / deelname van de lessen van D-Ent aan de desbetreffende persoon (tijdelijk / definitief) worden ontzegd. Teruggave van het lesgeld is hierbij niet mogelijk.